TELEFON : +36 20 961 3159

Általános Szerződési Feltételek

Eladó adatai

Név: Tworld Digital Kft.
Székhely:1181 Budapest, Riesz F. u.
Adószám: 25308848-1-43
Cégjegyzékszám: 01-09-207570

Elérhetőség

Andrási Zoli
Mobil: +36 20 9613159
E-mail: polovilag@gmail.com 


Általános Szerződési Feltételek

A Pólóvilág honlapon történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a http://www.polovilag.hu/ webcímen. A fenti címen keresztül történt rendelésleadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre a Twolrd Digital Kft. (Eladó) és a rendelést leadó (Megrendelő) között. A honlapon mindenki vásárolhat, aki a szállításhoz szükséges adatok megadása után a megrendelés megerősítő levélben közölt hivatkozással, megerősíti megrendelését és elfogadja a jelen dokumentumban leírt feltételeket. A Megrendelő vállalja, hogy megvásárolja a megrendeléskor kiválasztott terméket, termékeket, a megrendelés időpontjában jelzett árakon. A látványterv elfogadása, a megrendelést megerősítő e-mail, a szerződést magát képezi. Az Eladó köteles a Vevő által megrendelt termékeket a megjelölt szállítási címre eljuttatni a megadott szállítási határidőn belül. A Vevő köteles az általa megjelölt címre kiszállított termékeket átvenni és a vételárat, ill. szállítási díjat a futár/postás részére kifizetni, amennyiben nem banki átutalással történt a fizetés. A weboldalunkon található tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért vállalkozásunk nem felel. Az esetleges elírási, megjelenítési és egyéb technikai hibákból eredő károkért nem vállalunk felelősséget. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében minden kártérítési felelősséget kizárunk.

A Pólóvilág honlapon található árlisták tájékoztató jellegűek, a mindenkori beszerzés függvényében változhatnak. Előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk a jelen weboldalon található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat. A weboldalunk tartalma eltérő megjelölés hiányában az üzemeltető szellemi alkotása, mely így csak bizonyos törvényi korlátok között használható fel. A weboldalunkon található anyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani. Ezen anyagok más weboldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A weboldalunkon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi és egyéb jogszabályokba ütközhet és kártérítési illetve büntetőjogi felelősséget vonhat maga után. A termékleírások tartalma – módosítás nélkül, a termék és a gyártó pontos megjelölésével – szabadon másolható illetve közzétehető. A weboldalakon található védjegyek és logók azok jogosultjainak bejegyzett védjegyei és a termékek azonosítását szolgálják.

Adatbiztonság – Adatvédelmi tájékoztató

A szolgáltató hatókörén kívül egyedül az ügyfél felel az adatok biztonságáért. Esetleges visszaélésekért és abból adódó károkért kizárólag az ügyfél felel. A Tworld Digital Kft a birtokába jutott adatokat kizárólag a megrendelések teljesítéséhez használja fel, azokat bizalmasan kezeli és semmilyen körülmények között nem adja tovább.

Szerződés bontás

A szerződés értelmében a megrendelő köteles átvenni a terméke(ke)t és megfizetni az ellenértékét a vállalt feltételekkel.
A termék át nem vétele egyoldalú szerződésszegésnek minősül, mely esetén a megrendelő egy hónapos felfüggesztésre kerül. Ez idő alatt nem küldhet be megrendelést.
A tiltás feloldása csak a felhasználó saját, írásban (e-mail) történő kérésére történik meg.
Másodszori szerződésszegés esetén a felhasználó végleg törlésre kerül.
A megrendelő bármikor kérheti a szerződés felbontását. Ez esetben a szolgáltató törli az ügyfél adatait a rendszeréből.

A felhasználó kijelenti, hogy regisztrálásakor

Regisztráció

A regisztrációnál pontosan tüntesd fel a neved, e-mail címed, szállítási címed (a számlázási címet külön is, ha eltér a szállítási címtől) és a telefonszámodat. Ez utóbbira azért van szükség, mert a megrendelésedet követően telefonon is felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megbizonyosodhassunk a rendelés valódiságáról. Fontos, hogy olyan telefonszámot adjál meg, amelyen el is tudunk érni, mert a telefonos megerősítés nélkül nem áll módunkban kiküldeni a megrendelt árut. Kérünk, a minél jobb szolgáltatás érdekében együttműködéseddel segítsd munkánkat.

Egy jó tanács

Ha olyan helyről internetezel, ahol mások is használhatják ugyanazt a számítógépet, a kijelentkezéssel megakadályozhatod, hogy valaki a nevedben pólókat rendeljen nálunk.

A megrendelés módosítása vagy törlése

A rendelésed feladása után e-mail-ben visszaigazoljuk a megrendelést. Ha a megrendelést vissza szeretnéd vonni, vagy változtatni szeretnél rajta, kérünk, mielőbb közöld velünk, mert a rövid átfutási idő miatt előfordulhat, hogy a termék elkészül vagy akár már postázásra is kerül. Ha ez megtörténik, akkor már nem tudjuk fogadni a kérésedet. A módosítást, lemondást minden esetben írásban tedd meg az polovilag@gmail.com címen, vagy sms-ben a +36 20 9613159 számon.

Elállás joga

A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 8 napon belül a Vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az Eladó köteles az áruért kifizetett vételárat visszatéríteni a Vevőnek az elállást, ill. az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik. A Vevő pedig köteles az árut eredeti állapotában az Eladónak visszaszolgáltatni és viselni az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket.

Garancia

A www.polovilag.hu weboldalon árusított termékek kiváló minőségű alapanyagból készültek, melyre garanciát vállalunk. Ha mégis minőségileg kifogásolható terméket kaptál volna, azonnal hívj, vagy írj nekünk, hogy orvosolhassuk a problémát. A garanciát csak abban az esetben tudjuk érvényesíteni, ha az átvétel után azonnal jelzed a gondot telefonon (SMS : +36 20 9613159) vagy a polovilag@gmail.com emailcímen.

Nem érkezett meg az áru!

A postára adás időpontjáról e-mailben tájékoztatunk. Amennyiben az értesítés kiküldését követően 3-4 napon belül nem érkezik meg a várva várt pólód, bögréd, kitűződ, iPhone tokod… stb lehet, hogy a postán történt a csomaggal valamilyen probléma. Ebben az esetben mihamarabb értesíts minket az polovilag@gmail.com címen, hogy utánanézhessünk az elakadt csomagnak.

Technikai problémák a megrendeléssel vagy az oldallal kapcsolatban

Ha bármilyen technikai problémát észlelsz megrendeléseddel vagy az oldal különböző funkcióival kapcsolatban, akkor azt kérlek, jelezd nekünk a polovilag@gmail.com e-mail címen a probléma rövid leírásával és az URL cím megadásával, ahol a probléma fellépett.

Köszönjük előre is!

Segítőkészségedet előre is köszönjük, és amint utánajártunk a hiba forrásának, értesítünk róla, hogy a meghiúsult rendelést mielőbb felvehessük!