TELEFON : +36 20 961 3159

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük neked a leggyakrabban felmerülő kérdéseket temrékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Az alábbi témakörök közül választhatod ki, hogy mivel kapcsolatban merült fel kérdésed.

Honnan lehet rendelni egyedi pólót One Direction-ost szeretnék.

Küldj egy egyszerűen megfogalmazott emailt erre a címre: info@polovilag.hu és a kolléga válaszolni fog mihamarabb és vissza fog jelezni mindenféleképpen!

Hogy lehet Alkonyatos polot rendelni?

Küld el a kiválasztott képet és a postázási címed a következő címre, és a kolléga megnézi a kép minőségét és kikalkulálja a postaköltséget és megír minden infót a válaszban info@polovilag.hu

Hogyan tudnék rendelni fehér pólót rányomattal?

Küldj emailben egy képet amit szeretnél a pólódon látni, küld el mellé a postázási címed is, hogy kikalkulálhassuk a postaköltséget, ami az 1500 Ft gyártási költség felett még fizetendő a postának. Email cím: info@polovilag.hu

Színes póló mennyibe kerül, van felár?

Igen, függ a nyomat méretétől és hogy milyen színű a póló, így kérlek, hogy az info@polovilag.hu címre küld el, hogy mit és milyen színű pólóra szeretnél, és a kolléga aki abból az árat ki tudja kalkulálni, hamarosan válaszolni fog neked.

Van lehetőségem sztornózni vagy módosítani a rendelésem?

Abban az esetben, ha a megrendelt póló gyártását még nem kezdtük el, minden további indoklás nélkül lemondhatod vagy módosíthatod.

Olvastam,hogy most karácsonyi akció van és én akarok 1 pólót csináltatni!

A képet küldd el az info@polovilag.hu címre, írd meg a méretet is és ha szeretnéd kézhez kapni akkor mindenképpen add meg a postázási címet. Az ár 1500 Ft + postaköltség

Érdeklődni szeretnék, hogy az L-es szupermenes póló még megvan-e?

Igen, van! Előre fizetés esetén +500 Ft (összesen 1300Ft) , utánvét esetén + 1300 Ft (összesen 2100 Ft) lenne a póló. Amennyiben szeretnél ilyen pólót, akkor az info@polovilag.hu címen tudod megrendelni. Ne felejts el írni egy pontos postázási nevet és címet!

Milyen méretek vannak?

S M L XL vagy ennél nagyobb. A mintával kapcsolatban pedig max 30 X 40cm lehet !

Az általam kiválasztott termékből mindig van raktáron?

A boltjainkban, alapesetben csak olyan termékeket jelenítünk meg, amikből a rendelésed pillanatában tényleges készlettel rendelkezünk. Az alapos raktárkezelés és terméknyilvántartás ellenére előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még sincs a választott termékből raktárunkban. Ebben az esetben azonnal értesítünk a hiányról és megbeszéljük a lehetséges megoldási lehetőségeket.

Mit tegyek, ha nem kaptam a rendelésről visszaigazoló emailt?

A rendelés leadását követően, pár percen belül kiküldünk egy rendelés-visszaigazoló emailt. Ha pár percen belül nem kapsz ilyen emailt, akkor valami probléma csúszott a rendelés leadásába. Elsőként ellenőrizd le, hogy helyesen adtad-e meg az emailcímedet. Ha mindent rendben találsz, akkor emailben (service@polomania.hu ) vagy telefonon fordulj az ügyfélszolgálatunkhoz.

Nagyobb rendelés esetén számíthatok mennyiségi kedvezményre?

30 000 és 50 000 Forint közötti rendelésnél 10% 50 000 és 100 000 Forint közötti rendelésnél 15% 100 000 feletti rendelés esetén pedig 25% mennyiségi kedvezményben részesülsz

Mennyi a minimális rendelhető darabszám?

Erre vonatkozólag nincs korlátozás, 1db pólót is elkészítünk.

Veszprém megyébe - pontosabban Sümegre - mennyi lenne a postaköltség?

Postaköltség belföldön bárhová: előrefizetés 600Ft, utánvét 1400Ft

Mennyi lenne a posta költség Szabolcs Szatmár Bereg megyébe?

Postaköltség belföldön bárhová: előrefizetés esetén 600Ft, utánvét esetén 1400Ft

Van Pesten üzlet ahol lehet vásárolni??

Nincs üzlet, de Pesten megoldható a megrendelt termék személyesen átvételére!