TELEFON : +36 20 961 3159

HOME

ÜDVÖZLÜNK TÉGED AZ EGYEDI PÓLÓK VILÁGÁBAN!

A digitális textilnyomás rohamos fejlődésének köszönhetően az egyedi pólók világában ma már szinte nincs lehetetlen! Az igazán egyedi póló, ami biztos, hogy nem jön veled szembe! Reggel megálmodod, este akár már… Hihetetlen?

[cycle-text setting=”SETTING1″]

Kisfilmünkből megtudhatod, hogy milyen egyszerűen és gyorsan készülhet el a garantáltan egyedi pólód, ami biztos, hogy nem jön szembe veled. Legyen neked is akár 24 órán belül egyedi pólód! Megrendelés menetéről bővebben ITT!

Egyedi Póló

image

Az igazán EGYEDI PÓLÓ, ami biztos, hogy sehol nem jön veled szembe! A te kívánságod szerinti képet vagy grafikát nyomtatjuk a pólóra, akár 30x40cm-es méretben. […] tovább »

Egyedi Strasszozás

image

Saját ötleted alapján EGYEDI STRASSZOS minták és szövegek elkészítését is vállaljuk szinte bármire, így akár egy régi kedvenc cuccod is új fényben csilloghat. […] tovább »

Egyedi Bögre

image

Egyedi fényképes bögréinket ajánljuk minden alkalomra, születésnapra, névnapra, évfordulókra, vagy éppen saját magadnak csak úgy, hogy mosolygósan induljon a napod! […] tovább »

Egyedi Kitűző

image

Kitűző, ami sohasem megy ki a divatból. Küldd el kedvenc képed, szlogened, vagy egyéb ötleted, és máris egy saját tervezésű egyedi jelvénnyel lehetsz gazdagabb […] tovább »

3D Egyedi Telefontok

image

Öltöztesd fel mobilod a saját stílusodban! iPhone 4S, iPhone 5 készülékekhez, Magyarországon egyedülálló 3D nyomtatási technológiával. Csak nálunk! […] tovább »

Cégeknek – Reklámajándékok

image

Vállaljuk a legkülönbözőbb termékek pl. tollak, bögrék, nyakbaakasztók, pólók, stb. beszerzését, legyártását és nyomását (dombor-, szita-, tamponnyomás, gravírozás hímzés) is. […] tovább »

Összes termék megtekintése itt