TELEFON : +36 20 961 3159

Termékek

Egyedi Póló

image

Az igazán EGYEDI PÓLÓ, ami biztos, hogy sehol nem jön veled szembe! A te kívánságod szerinti képet vagy grafikát nyomtatjuk a pólóra, akár 30x40cm-es méretben. […] tovább »

Egyedi Strasszozás

image

Saját ötleted alapján EGYEDI STRASSZOS minták és szövegek elkészítését is vállaljuk szinte bármire, így akár egy régi kedvenc cuccod is új fényben csilloghat. […] tovább »

Egyedi Bögre

image

Egyedi fényképes bögréinket ajánljuk minden alkalomra, születésnapra, névnapra, évfordulókra, vagy éppen saját magadnak csak úgy, hogy mosolygósan induljon a napod! […] tovább »

Egyedi Kitűző

image

Kitűző, ami sohasem megy ki a divatból. Küldd el kedvenc képed, szlogened, vagy egyéb ötleted, és máris egy saját tervezésű egyedi jelvénnyel lehetsz gazdagabb […] tovább »

3D Egyedi Telefontok

image

Öltöztesd fel mobilod a saját stílusodban! iPhone 4S, iPhone 5 készülékekhez, Magyarországon egyedülálló 3D nyomtatási technológiával. Csak nálunk! […] tovább »

Cégeknek – Reklámajándékok

image

Vállaljuk a legkülönbözőbb termékek pl. tollak, bögrék, nyakbaakasztók, pólók, stb. beszerzését, legyártását és nyomását (dombor-, szita-, tamponnyomás, gravírozás hímzés) is. […] tovább »