TELEFON : +36 20 961 3159

3D Egyedi Telefontok

image

Kiszámoltad már, hogy melyik az a tárgy, amit a legtöbbször a kezedbe veszel nap mint nap? Ugye, ugye, hogy ez a telefonod? Most itt a lehetőség, hogy egyedivé tedd a mobilod, és felöltöztesd a saját stílusodban, és akár nap mint nap a te öltözetedhez igazodjon a megjelenése. Egyedi tokok iPhone 4S, iPhone 5 (hamarosan! Samsung, iPad és iPad mini) készülékekhez, saját képpel, vagy grafikával Magyarországon egyedülálló 3D nyomtatási technológiával csak nálunk.

iPhone 4S és iPhone 5 EGYEDI mobiltok 3D technológiával saját képpel, vagy grafikával Bevezető ár 2990Ft (3990Ft)

Legyen igazán menő a telefontokod 3D technikával!

 

Most itt az alkalom számodra, hogy egyéniségedre formáld kedvenc okostelefonod tartóját. Nincs más dolgod, csak válassz egy neked tetsző, téged kifejező mintát, képet, vagy akár fényképet és küldd el nekünk.

Mivel az egyéniség manapság igazán fontos, lényeges, hogy ezt megmutasd a külvilágnak is. Így nem csak az utcán fogják észrevenni a szupertrendi telefontokod, hanem mindenhol, ahol szem előtt lesz a telefonod, megcsodálják majd szerzeményedet. Ha szereted az autókat, van kedvenc képregényed, rajongsz egy híres emberért vagy imádod a kisállatokat, tedd ki a telefonodra, hogy mások is megtudják.

Ha nem tudsz leragadni egy képnél, az sem probléma, hiszen többet is kérhetsz, hogy akár naponta más-más minta díszítse telefontokod. Nálunk gyorsan elkészül a kivitelezés, ezzel az egyedülálló technikával, hogy minél előbb személyre szabott telefontokod lehessen.

Ha kedvet kaptál kedvenced megmutatásához, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Legyél az elsők között és csináltass egyedi, 3D-s telefontokot, most bevezető áron!