TELEFON : +36 20 961 3159

Egyedi Kitűző

image

Egyedi pop-kitűző, jelvény, ami sohasem megy ki a divatból. Szeretnél egyedi és különleges lenni? Van egy jó szlogened? Nem találsz a kedvenceidről kitűzőt? Vagy egyszerűen csak másmilyent szeretnél, mint amilyen a többieknek van? Küldd el nekünk a kedvenc képed, vagy egyéb ötleted, és máris egy saját tervezésű egyedi kitűzővel lehetsz gazdagabb. Küldd el a képet, szöveget, mi küldünk egy látványtervet (ingyenes!), ha tetszik, küldj egy megerősítő e-mailt a megrendelésről, mi pedig legyártjuk neked a kedvenc kitűződet. Több darabos megendeléseket is várunk, Kitűzőinket ajánljuk cégeknek, iskoláknak, egyetemi köröknek, szóróajándékként,konferenciákra, kiállításokra, versenyekre, szponzoroknak, lánybúcsúra, legénybúcsúra…

Minimális rendelés: 1db

Kitűző 1-5 db 6-10 db 11-20 db 20-50 db 51-100 db 101 db
300 Ft 220 Ft 180 Ft 160 Ft 140 Ft egyedi ár

Kitűzők cégeknek

Sokan azt gondolják, hogy a kitűzők csak díszek, amikkel az ember kifejezheti önmagát, a nézeteit, megmutathatja a világnak, hogy mit szeret anélkül, hogy megszólalna. De vajon másra is jó?

Határozottan igen!

A kitűző nem csak frappáns ajándék az ügyfeleknek, hanem kiváló reklámértékkel is bír egyben. A legnagyobb előnye sok más promóciós eszközzel szemben, hogy jól látható. Mert például egy reklámtollat csak akkor veszünk elő, ha írunk vele, a bögrét csak az irodában használjuk, de a kitűző rajtunk van. Nem muszáj a ruhán lennie, lehet táskán vagy bármilyen hordozón, a lényeg, hogy mindenki lássa. Így jut el a céglogó több ezer emberhez naponta.

Ez azért is nagyon lényeges, mert az emberek tudat alatt mindig olyan szolgáltatást, terméket, céget választanak, amivel már egyszer (akár futólag egy kitűzőn) találkoztak. Ezt nem érzik idegennek, így a kitűzők által nagyobb profitra, szélesebb vevőkörre lehet szert tenni. A kitűzők kiválóak reklámcélokra, így érdemes nagy mennyiségben rendelni céglogóval, termékreklámmal, akár több fajtát is.

Ha egyszerűen szeretnéd reklámozni vállalkozásod, fordulj hozzánk bizalommal és kérd személyre szóló ajánlatunkat!