TELEFON : +36 20 961 3159

Egyedi Póló

image

Ha igazán személyeset szeretnél, ajándékozhatsz egy nagyszerű dolgot: egyediséget! A digitális technológiának köszönhetően szinte bármit a pólóra (már FEKETE pólóra is) tudunk varázsolni. Rendkívül tartós, nem töredezik, sok színt és színátmenetet tartalmazó képek megjelenítésére kiválóan alkalmazható, az általad megtervezett, megrajzolt, kiválasztott, kitalált kép vagy grafika mérete akár 30×40 cm is lehet. Ahhoz, hogy minél tovább élvezd az egyedi pólód élénk színeinek szépségét, mindenképpen kifordítva, maximum 40 °C –on mosd a pólódat, és soha ne vasald direktben a mintát!

Minimális rendelés: 1 db, ami a szitázásnál megfizethetetlen

image

100% pamut, 160 g/m2 anyagvastagságával kényelmes viseletet biztosít a mindennapokban!

Választható méretek: S M L XL XXL
Választható színek:
Egyedi pólók árak: póló 1 nyomattal  már 1750 Ft-tól

Részletes infók

Nekik már van

Amiből csak egy van a világon!

Kilógnál a sorból egyedi pólóddal? Nem jut eszedbe egy frappáns meglepetés? Nem szeretnék ócska tucat ajándékot adni egy számodra kedves embernek?

Az egyedi mintával ellátott pólók rendszeresen visszatérő elemei a szülinapoknak, leánybúcsúknak és legénybúcsúknak, különböző rendezvényeknek, iskolai programoknak. Nem véletlenül örvendenek ekkora népszerűségnek, hiszen azon túl, hogy számos élmény kapcsolódik hozzájuk, emlékként sokáig elkísérnek minket, emellett még teret adhatnak kreativitásunknak, humorunknak is.

Miért vagyunk mi jobbak? Mert:

Nézd meg galériánkban pólókínálatunkat, válaszd ki a neked tetszőt és rendeld meg még ma! Oszd meg velünk ötleteidet és mi segítünk az igényes kivitelezésben.

 

Tedd szebbé szeretteid karácsonyát, egyedi pólókkal!

Lassan itt a karácsony ünnepe és sokaknak komoly dilemmát okoz, hogy mit is kellene adni a barátoknak, családtagoknak, vagy akár tanároknak. Mi azonban erre is egy pompás megoldást kínálunk Neked az egyedi pólók által.

Családtagoknak: Szülők, nagyszülők és szinte minden idősebb rokon nagyon örül, ha a család fiatal tagjainak képe birtokukba kerül. Ezért csináltathatsz nekik fényképes pólót testvéreiddel, unokatestvéreiddel, de feliratot is kérhetsz vagy akár saját rajzodat is pólóra applikáljuk.

Tanároknak: Szinte magát adja, hogy egy osztálykép vagy egy mókás, a tantárgyhoz kapcsolódó, közös élménnyel fűszerezett esemény megörökített képe legyen a dísz a tanár úr vagy tanárnő új pólóján. Gazdagíthatjátok szintén felirattal vagy aláírásokkal is.

Barátoknak: Egy közös kirándulásról, buliról készült kép vagy jelmondat jól mutat majd a társaság tagjainak pólóján.

Mi csak minőségi termékeket adunk ki a kezünkből, így nem kell attól tartanod, hogy a sokadik mosás után kifakul vagy lekopik a minta.

Ha kedves és személyre szóló ajándékot szeretnél adni szeretteidnek, remek megoldást kínálnak az egyedi pólók!