TELEFON : +36 20 961 3159

Egyedi Strasszozás

image

Ismét nagy divat a különböző színű és méretű kövekből kirakott mintákkal díszített pólók, egyéb ruhaneműk, táskák, farmerek. Saját ötleted alapján EGYEDI STRASSZOS minták és szövegek elkészítését is vállaljuk szinte bármire. (póló, farmer, táska, telefon, cipő, öv, pénztárca…)

Ha nem szeretnél nyáron sem beleolvadni a tömegbe, és ha vállalod, hogy mindenki megbámul az utcán, akkor máris indítsd be a fantáziád! 100%-ban egyedileg kézzel készített egyedi strasszozás, mellyel régi cuccod is új fényben csilloghat. Egyediségednek csak a Te fantáziád szabhat határt…
Ahhoz, hogy minél tovább élvezd az egyedi strasszos ruháid szépségét, és a kövek tartósan az anyagon maradjanak, mindenképpen kifordítva, maximum 40 °C-on mosd a pólódat, és soha ne vasald túl magas hővel a strasszos részt – se direktben, se kifordítva!

Egyedi strasszozással kapcsolatos ötleteddel, kérdéseddel, kérlek vedd fel velünk telefonon, vagy e-mailben a kapcsolatot.

Szereted a csillogást és szeretsz mindig jól kinézni?

Akkor hozd el a szilveszterre szánt ruhádat és tedd egyedivé strasszozással!

A szilveszteri buli mindig nagy esemény, ráadásul ilyenkor mindenki a legjobb formáját szeretné mutatni, így köszöntve az új évet. Idén igazán egyedi lehet a viseleted, hiszen a strasszozás által csillogóbb és feltűnőbb is lehetsz!

Az idei szilveszter divatszínei az arany, az ezüst, a pink, a lila és természetesen az örök darab, a fekete. Magukban vagy kombinálva is elképzelheted a ruhád díszítését, attól függően, milyen hatást szeretnél elérni.

Strasszozással létrehozható igazán elegáns, mégis csábító ruha, de lehet vagányabb vagy akár vidám a megálmodott minta. Ezeket a különböző színek variálásával és a strasszok méretének változtatásával is el lehet érni. A lényeg, hogy a kész darabban jól érezd magad, hiszen akkor elismerő pillantások tömegével fogsz találkozni!

Ha a strasszozást választod, új ruhát sem kell venned, így pénzt is spórolsz!

Ha gyorsan szeretnél az átlagos ruhádból egy csábító parti viseletet készíteni, gyere el vele hozzánk és mi megoldjuk!